Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов съобщи, че в понеделник ще проведе разговори с шефовете в клуба относно бъдещето му след напускането на Сашо Ангелов. Звездата е възможно да последва треньора, който е негов втори баща, и също да си тръгне.

„Готови сме за мача с Локомотив. Днес е важно да вземем максималното от тази среща, и ако може да е победа. В тежка ситуация сме, но това е животът. Професионалисти сме и трябва да работим на терена", коментира пред Диема Спорт Божинов преди започването на срещата между Локомотив и Ботев (Враца) на стадиона в пловдивския парк "Лаута".

"Сашо Ангелов реши да не продължава с отбора, това е негово решение. Не е коректно да говоря от негово име. Когато дойде времето, ще разговаря с вас. Сега Стойчо Драмов и Илиян Василев ще ръководят мача", каза нападателят, който остана резерва в гостуването на "смърфовете". 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Положението и ситуацията не са приятни, но ние сме професионалисти и трябва да излезем от нея. Момчетата го знаят и независимо, че нямаме треньор и трябва да дойде нов, ние трябва да останем. Вярвам в този отбор. Имаме много добри футболисти. Миналата година играхме добре, както и досега имаме нелоши мачове. Ще имам разговори с ръководството в понеделник - с кмета и директора. Като дойде новия треньор, и с него ще говоря. Моето желание ще го кажа на тях. Нямам идея кой ще е новия треньор", завърши Валери Божинов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020