Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев заяви, че търси причините за поражението от Крумовград с 0:3 днес в себе си. "Причините ги търся само в себе си. Има нещо, което не съм направил, което е трябвало да направим по по-различен начин. Днес Крумовград взеха всяка една топка и създадоха много голови ситуации. Може би вината е само моя за начина, по който сме провели тази седмица. Ще трябва да работим повече, ако искаме да изглеждаме по-различно. Загубихме всички единоборства, виждам грешки в целия отбор. Крумовград заслужено ни надиграха", сподели Янев след края на срещата.

"Играчите вече знаят какво искам, те трябва да покажат желание от себе си. Важно е те какво искат за себе си и какво искат да постигнат, какво уважение искат да си заслужат. Отборът тренира добре, стараят се много, влагат се много", добави Янев.

На въпрос как Ботев би могъл да затрудни Лудогорец в следващия кръг, наставникът на врачани отговори така: "С много късмет, с много по-добра игра и много по-организиран футбол. И Лудогорец трябва да имат няколко човека за европейския мач, които няма да дойдат на стадиона".