Треньорът на Ботев (Враца) Росен Кирилов бе разочарован след поражението от Берое с 1:2 в Стара Загора от първия кръг на efbet Лига.

„То беше радващо, че всичко започна много добре. Играхме много по-добре, отбелязахме гол. Допуснахме елементарни голове, особено втория. Дузпата стана след изпълнение на тъч, а изравнителният след 40-50 метров пас, където заспахме. Но това е футболът. Който прави по-малко грешки, побеждава“, сподели Росен Кирилов след мача.

"Там се скъса нишката. Стефчо Гаврилов и Марто Атанасов не влизаха в единоборства, защото имаха картони и затова ги сменихме, защото висяха. Не ми хареса, че до гола играхме със самочувствие и бяха по-добри. След изравнителния гол нещата се обърнаха. Сякаш не беше първото полувреме, а края на второто. Трябва да работим психологически с футболистите, за да държим едно ниво през целия мач. Нормално е, първи кръг е. Отборите все още не са влезли в ритъм и във форма. Нормално е да има грешки, те имаха по-малко. Съжалявам най-вече за резултата, защото мисля, че сами се победихме“, добави наставникът на врачани.