„Да, потвърждавам, че повече няма да водя Ботев (Враца). В момента пътувам към града, за да уточним последните детайли относно разтрогването на договора ми“, заяви пред БЛИЦ треньорът Веселин Великов, за когото по-рано днес изтече информация, че си тръгва по взаимно съгласие от врачанския клуб. Както е известно, бившият защитник успя да спаси тима от изпадане.

„Искам да бъде ясна причината – аз си тръгвам, а не съм уволнен. Тръгвам си, защото се появи голямо разминаване между мен и ръководството на Ботев (Враца). Шефовете казаха, че ще намалят драстично бюджета и ще се разчита само на млади футболисти.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Когато постъпих на работа, нямаше такива условия. Сега обаче се появиха изисквания. Моята цел беше на съчетая сплавта между млади и опитни. Исках да привлечем четирима футболисти с опит. Ще ви кажа един от тях – Стефан Христов от Царско село. Имах договорка с него, но шефовете на Ботев (Враца) твърдят, че бил стар. Как ще е стар – той е на 31 години с голям опит във футбола и щеше да ни помогне.

Казах на босовете, че няма как в елита да гоним цели при това положение. Затова нека си намерят друг треньор. Дали ще си тръгна сега или след месец-два, какво значение има. Пожелавам успех на Ботев (Враца), добави Веселин Великов пред БЛИЦ.