Треньорът на Ботев (Враца) Тодор Янчев обясни, че отборът му се е сринал през второто полувреме в мача срещу Левски, загубен с 0:4. Това беше второ поредно поражение за "зелените", които на старта на сезона отстъпиха у дома на Ботев (Пловдив).

“Няма какво да се лъжем, срещу отбори като Ботев (Пд) и Левски е много трудно. И в двата мача се представихме достойно до почивката. Първият гол на Левски падна след рикошет, който заблуди вратаря ни. Преди това пропуснахме чисто положение, което Дани Генов сам си изработи. Не можем да се сърдим, това е футболът. Ако бяхме повели, щяхме да натрупаме самочувствие”, започна Янчев.

“Имам претенции към моя отбор за третия и четвъртия гол. Те паднаха след детински грешки. Не можем да действаме толкова наивно. Предстои ни много работа. Трябва да се укрепим”, подчерта бившият халф на ЦСКА.

“Срещу Берое трябва да постигнем първата си победа. Те показаха добра игра в първия мач, но с усилията на щаба се надявам да вдигнем момчетата и да спечелим. Работим върху привличането на нови футболисти”, отбеляза Янчев.

Той добави, че отборът почти не тренира на терена на стадион “Христо Ботев”, за да може тревното покритие да е в добро състояние и да няма пречки домакинството срещу Берое да се играе на него.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025