Треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев поздрави футболистите си след успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив). Мачът от 18-ия кръг се игра на изключително тежкия терен заради снега и дъжда във Враца. 

"Беше много важно за всички нас да постигнем победа, която да даде малко увереност, за да вярваме в собствените си сили. Благодаря на хората от града, че се отзоваха и помогнаха с почистването на терена. Благодаря на клуба за доверието, на кмета също", каза Янев.

"Стигнахме до заключението, че е по-добре да изиграем мача днес, а не да го оставим във времето. Поздравявам момчетата за начина, по който се представиха. Казах им, че разликата е в самите нас. Ние сме професионални футболисти и всеки един от нас иска да печели. Имаше мачове, в които играхме по-добре от днес, но не спечелихме точки. Ако се поддържаме заедно и ако имаме спокойствието от ръководството, което ни дават, ще постигнем целта си", отбеляза спецът.

"В тези три мача никой не ни брои за живи – играем срещу първия, втория и третия, но момчетата трябва да се забавляват. Можем да вземем много от тези съперници. Срещу Лудогорец ще подходим по същия начин, както срещу Локомотив (Пловдив), добави Христо Янев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024