ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори след поражението от Ботев (Враца) с 0:2 в срещата от 18-ия кръг в Еfbet Лига. Наставникът на „смърфовете“ бе изключително ядосан, защото мачът се е провел на лошия терен, като заяви, че „отборът трябваше да бъде воден от треньор по водна топка или ски-алпийски дисциплини".

„Искам да поздравя домакините от Ботев (Враца), защото се опитаха да създадат условия. Събраха ни преди мача с делегата и Христо Янев. Всичко се направи явно от БФС срещата да се изиграе. Преди години Станимир Стоилов призоваваше да оправим терените – те ни се смяха, но резултатите от това са налице. Това не оправдава загубата“, каза Томаш.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Домакините ни победиха, защото успяха да си вкарат ситуациите. От доста време забелязвам тенденция срещу Локомотив. Трябва да се вземат мерки, искам да ми се обясни игра с ръка в наказателното поле какво е? Не ме е яд за загубата, яд ме е за футболистите, защото се трудят и всичко се обезсмисля на такъв терен“, продължи треньорът на Локомотив (Пловдив). 

„В момента, в който разбрах, че се натиска да се играе този мач, промених състава. Но цялата ни работа отиде по дяволите“, каза още той. 

„Независимо какви ще се условията, на „Герена“ ще се играе футбол. При мач на такъв терен отборът трябваше да се води от треньор по водна топка или ски-алпийски дисциплини“, добави Томаш.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!