ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителят на строителството на стадион "Христо Ботев" Илиян Филипов приветства отпускането на поредния транш от Община Пловдив за довършване на съоръжението - 5 158 647 лева за фирмата му "ПИМК", която изгражда бижуто на "канарчетата".

"Сблъсках се с много недоразумения в оперативното ръководство на клуба", обясни бизнесменът, който помага на собственика Антон Зингаревич. Филипов също така говори и за избора на Станислав Генчев за нов треньор на "жълто-черните".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Цялото изявление на Илиян Филипов: 

"Уважаеми привърженици на Ботев,
Днес ОБС на Пловдив взе много важно решение, касаещо цялостното завършване на стадион "Христо Ботев".
Мечтата на всички ботевисти ще стане реалност!

От доста време аз и целият ми екип работим за довършването на стадиона. Поръчан е металът за изработване на конструкцията на целия проект и последният слой ламарина за Трибуна Изток.
Така ние, всички ботевисти, ще се гордеем с най-красивия стадион в цяла България.

Днес имаме още една много добра новина. Станислав Генчев е новият ни треньор. Положихме много усилия именно Генчев да поеме треньорския пост, защото виждаме в негово лице човека, който може да изведе Ботев до мястото, което заслужава, а именно в челото на класирането и участие в eвротурнирите.

През последните месеци положих много усилия за подпомагане на собственика на клуба Антон Зингаревич. Сблъсках се с много недоразумения в оперативното ръководство на клуба. Още от самото начало, аз съм дал обещание на г-н Зингаревич, че ще му помагам и заявявам, че помощта ми лично към него ще бъде запазена и винаги ще се отзова, ако има нужда от мен. Искам обаче да заявя категорично, че не участвам в оперативните решения на клуба!

Благодаря на целия ми екип и на всички хора, които бяха неотлъчно до мен в помощта за организирането на откриването на "Колежа" срещу Левски и на всички останали мачове и събития на нашия стадион. 

Благодаря на нашите невероятни фенове за страхотната подкрепа на "Колежа", независимо от резултатите!

Това, което се случи на последния домакински мач с Арда, няма аналог в България! Това ми дава още повече сили и кураж да влагам цялата си енергия за каузата "Ботев".
Ботев е вечен! Той не умира! 

С уважение,
Илиян Филипов".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!