Ботев (Пловдив) съобщи, че ще изпрати подобаващо Виктор Генев. Опитният бранител бе неизменна част от "канарчетата" през последните години, но вече е свободен агент, след като заедно със Самуел Супрайен се оказаха ненужни и трябва да си търсят нови отбори.

"Със силните си изяви 34-годишният защитник допринесе за успехите на "жълто-черните". При първия си престой в Ботев Генев завоюва Купата и Суперкупата на България, както и незабравимите европейски вечери на стадион "Лазур" в Бургас", написаха "канарчетата" в сайта си и добавиха: 

"Вторият престой на железния бранител също ще се запомни с едни от най-значимите успехи в последните десетилетия - бронзови медали и европейско участие срещу АПОЕЛ. Стотици мачове, още толкова шпагати, силни изяви, голове и паметни моменти - това бе престоят на Виктор Генев в Ботев (Пловдив).

Бранителят с №4 ще бъде изпратен подобаващо от "жълто-черния" клуб. В минутите преди последния шампионатен мач срещу Арда във вторник, Генев ще застане пред всички вас - "жълто-черните" фенове, за да получи заслужени аплодисменти за заслугите си към най-стария футболен клуб в България".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига