Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира успеха на тима над Левски с 2:1 в двубой от 7-ия кръг на efbet Лига.

"Момчетата успяха, браво на момчетата, на публиката, браво и на Левски, които също търсеха победата. Момчетата показаха, че несправедливо са понасяли критики, бяхме в преходен период, хубава победа, но това са 3 точки, тази победа ще даде импулс на момчетата за следващите мачове", коментира Спасов след успеха.

"Преходен е периода, може да показваме много силни игри, както и по-слаби както беше в последния мач, винаги съм се връщал в тежки ситуации, ситуацията е много тежка, браво на момчетата, бъдещето в момента е неопределено, изказвам възхищението си към момчетата, настроението се промени, взаимодействието фенове-отбор е на ниво, дано се намери изход от ситуацията в която сме", добави той.

"Момчетата получиха част от възнагражденията си благодарение на г-н Караславов. Достойно напускане на Лъчо Балтанов, Вутов продължи кариерата си в Унгария, за другото (б.р. Иван Бандаловски) няма да коментирам. Да му мисли Любо Пенев и господин Стойне Манолов", каза Спасов по повод раздялата с Балтанов, Вутов и Бандаловски.

"Трябва да знаем какво ще се случи с отбора, дори с успеха над Левски, засега няма светлина в тунела", завърши специалистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​