Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов пожела успех на ЦСКА на финала срещу Локомотив (Пловдив). "Канарчетата" загубиха с 0:2 гостуването на "Армията" и бяха елиминирани от "червените". "Двата гола паднаха след груби грешки в защита. ЦСКА се възползва от тях. Това беше разлика в срещата днес. Не мисля, че стояхме игрово по-лошо от ЦСКА. При 0:1 имахме две ситуации, при които можехме да направим нещата по-интересни. Пожелавам успех на ЦСКА на финала“, каза Спасов.

„Мачът беше равностоен без положения пред двете врати. В никакъв случай не трябва да сме с наведени глави. Мачовете до тук бяха на много добро ниво“, продължи треньорът на Ботев.

"Здравословните проблеми натежаха. Аз съм доволен от представянето на момчетата. Хронична слабост ни е да излизаме на добри положения, а да не може да вкарваме. Когато не вкарваш, в такива мачове няма как да стигнеш до победата. Феновете трябва да са доволни от поведението на отбора“, добави Феро. 

„За следващия сезон трябва да намерим 3-4 попълнения, за да освежим отбора. ЦСКА вече картотекира петима нови играчи. Виктор Генев и Славчо Шоколаров са част от нашия отбор, за момента няма други", каза още Ферарио Спасов.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020