Президентът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов е бесен след снощната загуба от Славия с 1:2, която лиши неговия тим от участие в турнира Лига Европа. Това е заявил той на треньорите на отбора.

Самият Самуилов не си вдигаше телефона. Той много искал Ботев да играе в Лига Европа, за да има огромна радост за феновете. Сега след загубата, президентът на клуба обмислял още по-категорично да се оттегли от поста.

„На 21 август 2020 г. е свикано акционерно събрание, на което ще бъдат взети важни решения, вкарани нови хора и нова енергия за бъдещето на Ботев (Пловдив). В края на този месец, след карантината ми, ще обявя намеренията си“, обяви наскоро Георги Самуилов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Той заяви, че смята да се оттегли от председателското място в Съвета на директорите на клуба след приключването на сезона. По думите му клубът се намира в добро състояние и е време за нов етап на управление.

Централният бранител на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски пък обвини главния съдия Станислав Тодоров за поражението от Славия.

"Нямаше смисъл да идваме. Видяхте за какво става въпрос. То е просто смешно. Този тумор докато не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе. Не знаем за какво играем въобще", коментира Бандаловски.