Героят за Ботев (Пловдив) Антонио Вутов бе доволен от победата с 1:0 срещу Черно море във Варна и класирането за баража за Лига Европа но призна, че младите момчета на „моряците“ са играли добре в отсъствието на много титуляри заради положителни проби за COVID-19.

“Получи се един тежък мач. Видяхте младите момчета на Черно море се бяха прибрали. Трудно успяхме да победим, но за наше щастие си отиваме с победа. Винаги има какво да се подобрявам. Щастлив към, че с моите голове продължаваме да побеждаваме. Първите месеци имах проблеми с контузии, играех, неиграех. Сега с течение на времето сме 12, 13 професионалисти, другите момчета са юноши. С течение на мачовете влизаме във форма. Щастливи сме", сподели Вутов след мача.

"Не ги нареждам красиви, гледам най-важните голове. След време ще правя класация от такива изпълнения. Стремя се да вкарвам голове", коментира нападателят гола си.

"Нашето ръководство е взело всички мерки, но всичко може да се случи. Искам да адмирирам отбора на Черно море, защото с тези млади момчета играха и се представиха добре в мача. Нямам предпочитания. Важното е да се възстановим. Който и да е, трябва да се справим. Видяхте какъв мач се получи. В нашата група фаворит са Лудогорец. Всички останали сме на една черга. Не искам да коментирам, гледам си моя отбор. Да радваме нашите фенове, не мога да коментирам Левски", завърши Вутов.