Футболисти на Ботев (Пловдив) посетиха дом за деца, лишени от родителски грижи „Княгиня Мария Луиза“ в Пловдив в навечерието на реванша за Купата на България с ЦСКА, който е днес от 18:45 часа. По случай 100-годишния юбилей на пансиона Ивелин Попов, Лъчезар Балтанов, Антоан Конте и тим мениджърът на тима Филип Филипов посетиха малчуганите и ги зарадваха с редица подаръци. 

Присъствието на играчите на Ботев предизвика истинска еуфория сред всички деца. Те засипаха с въпроси Попов, Конте и Балтанов. Сред снимки и автографи, тримата футболисти често отговаряха на питания във връзка с предстоящата среща с ЦСКА.

Попов, Балтанов и Конте се включиха и в демонстративен мач с децата от дом „Княгиня Мария Луиза“ на специалните игрище в пансиона. Оспорваната битка на терена предложи много сърцата игра и вълнуващи моменти, а победителят беше обявен след златен гoл.

"Това е поредната социална инициатива, в която Ботев (Пловдив) се включва. Напомняме, че изминалия мач срещу Славия, както и предстоящите две домакинства – срещу ЦСКА и срещу ЦСКА 1948, ще преминат под знака на благотворителната кампания за Георги Маринов, в която нашият клуб се включи заедно с фондация „Нощ на ангелите“", добавиха "жълто-черните" в официалния си сайт.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024