Tреньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде специално интервю за Българската професионална футболна лига преди финала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец (сряда от 19:00 часа).

Специалистът няма възможност да присъства на традиционната обща пресконференция на двамата треньори преди срещата (16:00 часа), тъй като отборът на Ботев (Пловдив) ще тренира под тепетата и ще пристигне в София късно във вторник вечер.

„Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем всичко и вярваме, че ние може да направи нещо добро за нас и за клуба. Ние знаем, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Ние имаме надежда и вяра в нашия отбор“, каза Душан Керкез.

„Настроението при нас е супер. Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът“, допълни треньорът на Ботев.

„Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо“, каза още Керкез.

„Всички играчи, на които разчитахме в последно време са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички на линия и вървим с пълна мощност“, заяви той.

„Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас, ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая“ завърши Душан Керкез.