Наставникът на Ботев Николай Костов каза след победата с 2:1 над Лудогорец, че "канарчетата" ще привлекат около седем нови играчи за следващия сезон. Той поясни, че сред попълненията ще има както българи, така и чужденци.

"Знам, че това е първи успех за нас срещу Лудогорец. Смятам, че те играят дори в този си състав... приятен футбол. Мисля, че стана хубав двубой. С тази победа няма как да затоплим сърцата на нашите фенове, но най-важното е футболистите ни да се възстановят, да починат добре, да започнат подготовка. Надявам се следващата година да е по-добра за нас", каза Костов след победата над шампиона Лудогорец.

"Сега тепърва се подписват договори, ще има нови играчи. Мисля, че всяка новост е надежда за ново начало. Очакваме 7 нови футболисти в Ботев. Оставаме и младите, които се изявяват добре. Ще има и българи, и чужденци. Искам да изградим стил на игра. Това е цел номер едно. Мисля, че и сега изграждаме добър стил, приятен за гледане. Надяваме се и да е печеливш. Казвал съм го много пъти. Искам Тодор Неделев да остане в Ботев. Той дойде в състояние, в което не беше пълноценен, но даде всичко от себе си", завърши Костов.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!