ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ФК Крумовград на "Колежа" само на гостуване. Tази позиция изразиха от Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив), след като стана ясно, че новаците в елита от малкото родопско градче се гласят да домакинстват в дома на "канарчетата" - стадион "Христо Ботев".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Позицията на ултрасите на Ботев: 

“КПБП счита за изключително неуместно и дори за провокация "идеята" футболен клуб "Крумовград" да домакинства на стадион "Христо Ботев"!

Не смятаме, че след 10 години лъжи и мотане на строежа на нашия дом, още в първите месеци след влизането ни в компромисна и временна негова версия, ще трябва отново да влизаме в полемики, и то не как възможно най-бързо той да бъде цялостно завършен, а отклоняващи вниманието такива като бихме ли приютили, който и да е друг български футболен отбор, като ползвател на нашия стадион.

С цялото ни уважение към ФК "Крумовград", не смятаме, че те са напълно готови да поддържат и пазят това мащабно за България съоръжение, и то в друг за тях град.

Позволение за използването му би навлекло изключително много работа, нерви и отдаване на лично време от жълто-черните фенове (за хиляден път) и ще ни предизвика отново ние да вършим задачите на други.

Смятаме, че щом клуб с огромна фенска маса като тази на Ботев, можеше цели 10 години да домакинства на базата в Коматево с капацитет от около 3500 души, то тя може да бъде лесно пригодена и за домакинства на ФК "Крумовград", в случай че клубът толкова настоява да използва някое от съоръженията на Ботев!

Като заключение искаме да уведомим футболната общественост, че не намираме никаква логика от решение стадионът на Ботев Пловдив да бъде предоставян за домакинските срещи на друг отбор. Това би довело до нова ескалация на напрежението.

Нека никой не си мисли, че по този начин ще отклони вниманието ни от нашата заветна цел - цялостно довършване на стадион "Христо Ботев" - с четири покрити трибуни, завършени фасада и търговски площи. Борихме се 10 години за това и бъдете сигурни, ще доведем борбата до своя успешен завършек. Крайно време е да изпълните поетите към пловдивчани ангажименти”.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

ФК "Крумовград" на Колежа само на гостуване! КПБП счита за изключително неуместно и дори за провокация "идеята"...

Публикувахте от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив в Вторник, 30 май 2023 г.