Голямата звезда на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев израз своето задоволство след домакинската победата с 2:0 над ЦСКА в 31-ия кръг на Първа лига и сподели, че не се е зарадвал след гола си защото бил уморен. Националът призна, че при добра оферта е готов за трансфер в чужбина.

„Успяхме да отбележим повече голове от тях. През първата част ЦСКА седеше по-добре от нас, но на почивката треньорът ни каза къде са ни грешките и след това успяхме да ги победим. ЦСКА се бори за титлата и дойде да играе за победа, не мисля, че имахме психологическо предимство. Радвам се, че успяхме да победим. Вкарвам им в трети мач, така се случи“, сподели Неделев след срещата.

„Головете не са най-важното, по-добре ми стана, когато подадох на Доре за първия гол. Не се зарадвах, защото беше в края и бях уморен. Треньорът преценява кой в кой мач да играе. Ние сме добре подготвени, мисля, че днес го доказахме. Сега ще е много различен финал, това е дерби освен финал. За първи път пловдивски финал, зарядът ще е огромен, но има време до този мач. През лятото ще седнем с ръководството и ще решим. Ако съм жив и здрав, мисля, че през лятото при добра оферта е време отново да изляза в чужбина и да се развивам", добави Неделев с поглед към финала за Купата на България срещу Локо (Пд) и евентуален бъдещ трансфер.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019