Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе доволен след категоричния успех с 4:1 над ЦСКА 1948 в София и класирането за 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Специалистът няма претенции за следващ съперник на „канарчетата“ при жребия в петък.

„Спечелихме от ситуациите, които имахме. Като цяло контролирахме мача и заслужено продължаваме. Инструкциите ми бяха през втората част от първите минути да пресираме и да търсим трети гол. Това е ролята на всички играчи, на които влизат. В този мач се получи на 100%“, коментира Николай Киров изявите на Лъчезар Балтанов, който влезе като резерва през първата част и реализира два гола.

„Търсим разнообразие в атаката. Имаме проблеми на позицията централен нападател. Исках да видя как Вутов се чувства на тази позиция. И Добрев е готов за мъжкия футбол. Генерални изводи няма да правим в момента. Имаше интересни неща и такива, които не се получиха. Най-важното беше да продължим“, продължи наставникът на „канарчетата“.

„Терзиев получи един удар в главата, имаше проблеми и трябваше да излезе незабавно. Неточности има във всеки двубой. Малко по-дълго трябва да разиграваме топката на ширина. Имаше психологически момент, тъй като доста неприятна загуба се получи в последния кръг на шампионата“, каза още Киров.

„Това е жребий, не можем да имаме предпочитания, а мислим за следващия мач с Верея. На този етап целта са ни и двата турнира“, завърши треньорът..

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19