Президентът на Ботев (Пловдив) - Ангел Палийски коментира ситуацията около идването на новите инвеститори в клуба.  Шефът призна пред PlovdivDerby, че ситуацията около клуба се подобрява, но не се ангажира с новини за инвестиции в клуба.

"Определено разликата между вчера и днес е с положителен знак. От днес има добри новини, проведе се ОС на акционерите в клуба, в предвид на това, че дълговете на клуба бяха преструктурирани. Желанието на всички нас е да бъдем сред водещите отбори. Ботев винаги е имал късмета да намира стойностни собственици", коментира Палийски.

"Има едни неустойки по договора за концесията на стадион "Христо Ботев". Лично мое мнение е, че трудно ще развалим тази концесия. По-важно е дали ще имаме шанса и късмета да намерим собственици на клуба. Когато намерим, ще ги запознаем със ситуацията около стадиона. През годините се научих да вярвам на документи и подписи. Затова не искам да коментирам, дали вече съм намерил нови инвеститори", добави още президентът на "канарчетата". 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига