Виктор Генев, Антоан Бароан и Николай Минков се завръщат в състава на Ботев (Пловдив) за предстоящото домакинство на ЦСКА. Отложеният мач от петия кръг на Еfbet Лига е утре от 18:45 часа на базата на "жълто-черните" в Коматево.

"Призоваваме ботевистите да изпълнят трибуните на Футболен комплекс “Ботев 1912” и за пореден път да спечелим битката на терена и трибуните. "Канарчетата" излизат мобилизирани за нови 3 точки след победата над Пирин (Благоевград) с 3:1 в Пловдив. “Жълто-черните” надиграха своя съперник и заслужено се поздравиха с четвърти пореден домакински успех от началото на сезона.

В състава се завръщат Виктор Генев и Антоан Бароан, които пропуснаха срещата с Пирин (Благоевград) поради натрупани жълти картони. Николай Минков също ще бъде на линия, който пропусна двубоя с Пирин (Благоевград) поради травма.

От своя страна, ЦСКА пристига в Пловдив след като се наложи с 4:0 срещу Хебър (Пазарджик) в мач от 13-ия кръг. 

В последните 3 срещи между двата отбора “канарчетата” записват победа, равенство и загуба", написаха от Ботев (Пловдив) в сайта си.

Билети за срещата са достъпни в системата на Eventim.

Пропуски ще се продават и в клубния фен магазин, а касата пред "Футболен комплекс Ботев 1912" ще отвори два часа преди началото на двубоя. Билетите са на обичайните цени:

Централна трибуна - 10 лв
Трибуна Юг - 8 лв
Сектор Гости - 8 лв

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига