ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Португалският специалист с дълга визитка Бруно Балтазар ще поеме Ботев (Пловдив), след като вчера от клуба обявиха, че новият наставник ще бъде представен официално на 3 януари.

45-тодишният португалец е бил начело на португалските Синтрензе, Атлетико Лисабон, Каза Пиа, Олянензе и Ещорил, кипърските АЕЛ Лимасол, Апоел Никозия и АПОЕЛ, помощник треньор в Нотингам Форест, а за последно е работил в американския Рочестер (Ню Юрк Сити).

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Бруно Балтазар ще доведе в екипа си трима свои помощници, а от досегашните остават треньорът на вратарите Дилян Илиев и треньорът по физическа подготовка Тодор Георгиев. В досегашната си практика Балтазар прилага в отборите си тактическата схема 3-4-3.

Гилерме Рамош е един от евентуалните помощници на Балтазар в Ботев. 37-годишният специалист е работил с него в гарнитурата до 19 години на исландския Видир в периода 2015-2016 година. След това двамата работят в Олянензе през сезон 2016/2017. Двамата работят за по един сезон в АЕЛ (Лимасол), АПОЕЛ (Никозия) и Ещорил.

През сезон 2020/2021 година Гилерме Рамош и Бруно Балтазар са част от треньорския щаб на Крис Хютън, който е начело на Нотингам. За последно Рамош е бил помощник на Балтазар през 2022 година в тима от второто ниво на американския футбол Рочестър Ню Йорк.

Ботев (Пловдив) започва подготовка на 4 ануари, а Балтазар ще бъде официално представен ден по-рано.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК