Временният треньор на Ботев (Пловдив) Стефан Стоянов похвали младите играчи на "канарчетата", на които даде шанс за изява при гостуването на Лудогорец. Шампионите спечелиха с 2:1 и ще зимуват с 6 точки повече от преследвачите Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Ботев пък е на 12-ото място с 14 точки.

"Предполагахме, че Лудогорец ще има шансове да ни вкара гол, така че не можем да кажем, че кой знае колко дузпата ни е объркала плановете. Играхме с млади момчета. С такива играчи от школата някой ден Ботев може да стъпи на едно добро ниво. Мисля, че малко отбори могат да си позволят да изиграят мач срещу Лудогорец с толкова собствени кадри", каза Стоянов. 

"Колко време им трябва на децата, за да получат самочувствие е друг въпрос. Излязохме с нагласата да играем като равен с равен. Надяваме се, че Тошко Неделев да се възстанови скоро и след Нова година да е на линия", продължи треньорът на "канарчетата". 

"Имаме очаквания за нови собственици, но не знам какво точно ще стане, не е и моя работа. Моята работа като наставник на Ботев (Пловдив) приключва. Два мача - дебют и бенефис", добави Стефан Стефанов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството