Попълнете търсена ключова дума или фраза

Валентич: Това решение ще помогне на Ботев (Пловдив)

https://blitz.bg/sport/botev/valentich-tova-reshenie-shche-pomogne-na-botev-plovdiv_500707.html Blitz.bg/Sport

В настоящата ситуация е време да направим промени в отбора

снимка: LAP.bg
1 от 1

Освободеният от поста старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви, че решението е взето от него и собственика на клуба още преди реванша срещу АПОЕЛ в Никозия от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Канарчетата" загубиха с 0:2 в Кипър и отпаднаха от надпреварата.

„Заедно със собственика и ръководството на клуба решихме мачът в Никозия срещу АПОЕЛ да е последният за мен като старши треньор на отбора. Това е обмислено и балансирано решение, което вярвам, че ще помогне на клуба да подобри сегашното състояние на нещата и да прекъсне низа от лош късмет", сподели Валентич пред официалния сайт на клуба.

"От първия ден на работа в клуба дадох всичките си знания и сили, за да постигна най-добрия резултат за отбора. В настоящата ситуация е време да направим промени в отбора. Никога не съм се страхувал от отговорността, а сега разбирам, че винаги треньорът е отговорен за резултатите на терена. Ще продължа да прилагам всичките си знания и усилия, за да помогна на Ботев да продължи възходящото си движение в нов по-висок статус. Благодарен съм на собственика и ръководството на клуба за доверието и призовавам феновете да подкрепят отбора в този труден период. Само Ботев”, добави специалистът, който остава в клуба като стратегически съветник на собственика Антон Зигаревич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Още по темата

Коментирай

4 Коментара