Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Копич поздрави своите играчи, въпреки че загубиха с 0:1 при визитата на шампиона Лудогорец в среща от 15-ия кръг на efbet Лига.

„Мисля, че се представихме добре. Играхме добре отново. Поздравления за Лудогорец за успеха. Да, през първото полувреме имахме ситуации, които можехме да развием по-добре. През второто полувреме също имахме положения, които не реализирахме, но трябва да го приемем и да продължим да работим“, сподели Желко Копич след мача.

„Лудогорец има класа в своя състав. Аз съм доволен от всички футболисти, които играха тази вечер", продължи наставникът и отказа да коментира ситуацията с отменения гол на Елвис Ману в самото начало на мача с думите: „Това не е моята работа, затова очаквам от вас да кажете какво мислите“.

„Точките винаги са важни, нашата цел е постоянно да побеждаваме. И срещу Лудогорец, и срещу ЦСКА бяхме съвсем близо до победата, но трябва да продължим да работим, за да печелим следващите мачове“, завърши Копич с коментар за последните два мача на своя тим.