Голямо завръщане в света на бойните спортове ще се състои съвсем скоро. Това беше анонсирано от Дейна Уайт - шефът на най-силната верига от ММА турнири UFC.

На профила си в „Инстаграм“ босът на организацията публикува стори със снимка на Конър Макгрегър, към която имаше надпис „Очаквайте скоро“.

Така той потвърди думите на ирландския боец в навечерието на 2024 г., че ще се завърне в октагона. Сторито на Уайт веднага предизвика вълна на одобрение от страна на феновете, които вече очакват да научат и датата за очакваното събитие.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Счита се, че най-вероятният първи съперник на Конър Макгрегър ще бъде Майкъл Чандлър, който на 19 февруари по време на събитие на Световната кеч организация (WWE) отправи официално предизвикателство на ирландеца.

35-годишният Макгрегър е извън спорта почти три години. Той не участвал в ММА битка от лятото на 2021 г., когато на 10 юли счупи крака си в мач срещу Дъстин Поарие. Вече повече от година ирландецът има лекарско разрешение да се завърне в спорта, но до момента постоянно отлагаше.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!