ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Легендата на бойните спортове Конър Макгрегър оказа голяма чест на треньора на спортния клуб по кикбокс и муайтай на ЦСКА Станислав Бахчеванов.

Родният топспец в бойните изкуства, който е и съдия, получи специални поздравления от 35-годишния бивш световен шампион на най-силната ММА верига – UFC.

„Ти си един от най-добрите съдии по ММА, които съм виждал, а аз съм виждал много!“, призна Макгрегър пред Бахчеванов по време на бойната галавечер Max Fight 56, на която ирландецът беше специален гост.

Станислав Бахчеванов беше съдия и на двете ММА срещи в MAX FIGHT 56. В първия двубой Христо Ямболиев надделя над чуждестранен боец в кат. до 77 кг. Другата битка беше между Благой Лачев и Тудор Кустенюк. Лачев изигра силен първи рунд, но в началото на втория получи дясно кроше и впоследствие беше принуден да се предаде при успешен захват за гилотина.

„Невероятно е да получиш признание от такъв шампион като Конър Макгрегър, че съм един от най-добрите рефери, които е виждал. А той е виждал достатъчно много през живота си и през своята велика кариера. Щастлив съм! Само това мога да кажа. Това е нещо, което не се извоюва с пари, а с авторитет и с много, много опит! Както в клетката, така и в ринга!“, коментира Станислав Бахчеванов след оказаната голяма чест.

„Мачът на Христо Ямболиев се разви изключително бързо. Започнаха плътен бой без никакво проучване. След кратка размяна на удари нашият боец свали противника си на земя и победи съвсем заслужено! Лачев и Кустенюк направиха изключително атрактивен мач! Страхотни размени на темпото. В първия и последния рунд надделя Лачев, за съжаление не успя да приключи противника във втория рунд и беше заключен чрез гилотина. Лачев обаче е много перспективен български боец и вярвам, че много скоро ще го видим на много високо ниво“, анализира родния топспец и двата мача, на които беше съдия.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Двама възпитаници на Станислав Бахчеванов участваха на Max Fight 56 - Виктор Крашевски и Вилиян Комитски. И равносметката е една страхотна победа от един изключително атрактивен мач по правилата на К-1 и една загуба. Кашевски надви Георги Зайков с единодушно съдийско решение в категория до 71 кг., а Комитски загуби чрез нокаут от Александру Амаритей след две поредни десни крошета.

„Виктор Крашевски, когото развивам от няколко години, се справи перфектно. Спазваше тактическия план и показа за пореден път, че е един от най-големите изгряващи таланти на България на професионалния ринг. Той доказа, че е име, на което ще се разчита и в бъдеще. С Вилиян работя едва от няколко седмици. Не ни стигна времето да коригираме някои неща в игровата стойка, в смисъл с ръце – бокс. Той е един боец с огромно сърце и страхотна психика. Има супер бекграунд от карате и таекуондо. И докато напасвахме тактиката, той водеше играта, но пропусна един удар. Оттук стана грешката, но за пореден път доказахме, че шоуто на Max Fight е №1!“, допълни Бахчеванов.

„изключителни адмирации за целия екип на Max Fight Promotion, на всички професионалисти, отговорни това шоу да стане реалност. Искам да благодаря на президента на Max Fight Promotion Любен Джубрилов, който за пореден път показа, че е един от малкото хора у нас, които дават шанс на младите да се развиват на професионалния ринг и да докажат, че са №1. Както и на Илия Спасов, който даде много от себе си за подготовката на нашите състезатели. Наред с това искам да кажа едно голямо благодаря на съдийската бригада, които за пореден път показаха, че са истински професионалисти със своите решения“, завърши Станислав Бахчеванов.