ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият световен шампион в свръхтежката категория Антъни Джошуа записа 27-ата си победа на професионалния ринг, след като само за пет рунда отказа шведския си съперник Ото Валин по време на галавечерта в Рияд.

34-годишният британец имаше тотална доминация на ринга, не само от физическа и техническа, но и от тактическа гледна точка. Още в третия рунд Джошуа разби носа на съперника си, а под дясното око на Валин все по-отчетливо се виждаше синина.

Олимпийският шампион от Лондон 2012 не показа никакво отпускане и направи още два много силни рунда. След края на петата част треньорският щаб на Ото Валин реши да прекрати двубоя. Първоначално беше предвидено да се играят 12 рунда.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Така Антъни Джошуа не само спечели 27-ата си победа в 30 мача като професионалист, но записа успех и в трите си мача през 2023 г. За Ото Валин това е втора загуба от 26 срещи.

„Дадох всичко от себе си, за да победя. Не се разхождам на тази земя, за да се забавлявам, а търся величие. Просто изиграх поредния си мач към голямата цел – да си върна титлите. Ще се получи, ако продължавам да побеждавам. Имам големи амбиции. Ще празнувам, когато спечеля титлите Не гледах мача на Дионтей Уайлдър. Какво, като е загубил? Ще се завърне на ринга", заяви Джошуа след победата.

Както е известно, Дионтей Уайлдър сензационно загуби от Джоузеф Паркър (Нова Зеландия) след единодушно съдийско решение на същата боксова галавечер. Очакванията бяха това ба бъде прелюдия за предстоящ мач мач между Уайлдър и Антъни Джошуа на 9 март. След изненадваща си загуба 38-годишният американец обаче намекна, че може да прекрати кариерата си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!