В Каварна завърши Държавното първенство по кик бокс в стил фул контакт. Събитието предложи много интересни срещи, тъй като всички клубове участваха с най-добрите си бойци във всички възрастови групи. 

220 бойци от 22 тима от цялата страна определиха първенците на страната, като битките се проведоха при перфектна организация от СК Ринг (Каварна) в местната спортна зала "Олимпиада".
 
Спортен клуб кикбокс и муай тай ЦСКА взе участие с шестима представители, от които четирима дебютираха на ринга.

Възпитанниците на старши треньора Станислав Бахчеванов се представиха на ниво, показвайки характер, себераздаване, добри технически умения и воля за победа, като завоюваха: 1 златен, 2 сребърни и 2 бронзови медала:
 Пламен Павлов златен медал 54кг.юн.мл.
 Виктор Ганчев сребърен медал 63кг.мъже
 Бойко Калинов сребърен медал юн.старша
 Найм Селим бронзов медал 54кг.13-14г.
 Росен Лалев бронзов медал 45кг.13-14кг.
 
"Гордея се с вас момчета. За краткия период от едва 4 месеца, в който започнахме да тренираме показахте, че сте достойни да защитавате святото име на ЦСКА и с достойното си представяне и воля за победи да надграждаме и постигаме бъдещи победи. Особено съм доволен от втората шампионска титла от два турнира К1 и Фулконтакт на Пламен Павлов, с които той даде сериозна заявка за титулярно място в националния отбор в своята категория и възрастова група". 

Следващото предизвикателство пред бойците на СК ЦСКА е на 19.09.2020 г. в международния турнир Козлодуй в стил лоукик и държавното първенство по кикбокс в Бургас, което е през октомври.
 
"Благодаря на моите колеги треньори Венцислав Иванов и Деян  Топалски за отличната треньорска работа, на ръководството на клуба за спортната база, финансовата и логистична подкрепа в лицето на г-н Гриша Ганчев, Иван Велчев, Соня Фантуси, всички наши фенове, приятели и спонсори: Фенмагазин ЦСКА, Росен Петров, Oktagon fight gear.