Европейският шампион по бокс Даниел Асенов ще се завърне на ринга след дълго лечение на контузия. Тайсъна ще изиграе първия си мач от юни насам по време на третия кръг на Националната боксова лига Efbet 2018, който ще се проведе на 14 декември (петък) от 19:30 часа в зала „София“ в Борисовата градина в столицата. Съперник на Асенов в кат. до 52 кг ще бъде Дарислав Василев.

Двубоят в този кръг ще е между отборите на „Хановете“ и „Багатурите“. Във финалната вечер на Лигата ще бъдат излъчени и победителите в тазгодишното й издание.

Освен Асенов, в гала вечерта ще участват още Стефан Иванов (56 кг), Кирил Русинов (60), Николай Коев (69), Иван Атанасов (64), Петър Белберов (+91) и др.

Българската федерация по бокс и Националната боксова лига подкрепят инициативата "Да върнем Ванката на футболния терен", като част от събраните приходи по време на събитието ще бъдат дарени за лечението на Иван Тодоров. В залата ще има дарителска кутия, а повече информация за инициативата може да получите тук: https://www.facebook.com/donate/562946224149662/ 

Билети за гала вечерта могат да бъдат закупени в мрежата на Besttickets, OMV, Office 1, Orange, както и он-лайн на www.besttickets.bg и на входа на спортна зала "София" в деня на събитието. Телефон за резервация на ВИП маси: 0884440610 .