Световният шампион във версии WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа демонстрира, че е напълно готов за мача с Кубрат Пулев. Двамата най-вероятно ще се изправят един срещу друг през декември. Както е известно, Кобрата е претендент за титлата на британеца в IBF.

30-годишният Джошуа публикува видео, в което демонстрира чудесна форма и мощни удари. Силата на попаденията в боксовата круша е наистина впечатляваща, а британският боксьор сякаш иска да покаже на Пулев какво точно го чака.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Освен това световният шампион категорично обяви, че българският му съперник няма шансове в предстоящия в края на годината мач.

„Когато се видяхме с Тайсън Фюри в Марбея, той ме предупреди да не губя от Кубрат Пулев, за да може да се срещнем догодина. Отговорих му, че е глупаво някой да казва, че може да загубя от българина. Фюри ме пита дали след мача с Пулев ще трябва да се бия и с Усик, но го успокоих, че след като си свърша работата с Кубрат, няма кой да застане между мен и него, за да има един шампион с всички пояси“, обяви Джошуа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Round 1

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on