Една от най-големите звезди на ММА боевете Конър Макрегър шокира всичките си фенове с публикация в „Туитър“. 31-годишният ирландец официално обяви, че прекратява кариерата си.

„Хей, пичове, реших да прекратя бойната си кариера. Благодаря на всички за невероятните спомени! Беше прекрасно“, написа Макгрегър в „Туитър“.

Феновете на ирландеца не искат да повярват, че това наистина е краят на кариерата му. Той вече веднъж се оттегли от ММА, за да се върне в октагона на UFC броени месеци по-късно. Тогава Макгрегър обяви, че иска да спечели още пари и да се оттегли на върха на славата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Новината за отказването на Конър Макгрегър идва в момент, когато всички очакваха, че той най-сетне ще проведе дългоочаквания реванш с Хабиб Нурмагомедов. На 6 октомври 2018 г. руснакът нанесе последната загуба в кариерата на ирландеца. Мачът беше свързан със скандали и затова всички очакваха новия сблъсък между двамата.

През кариерата си в UFC Макгрегър има 22 победи и 4 загуби. 19 от успехите му са дошли след нокаут. И четирите му поражения са в резултат на предаване.