Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Големият сблъсък за българските фенове на бокса предстои след точно едни месец. На 27 октомври Кубрат Пулев ще сложи точка на година и половина извън ринга с битка срещу Хюи Фюри. Британецът се готви за мача с българската звезда, но има едно наум за евентуалния си следващ съперник. А той може да е хегемонът в тежка категория Антъни Джошуа. 

Мачът между Пулев и Фюри е елиминационен и победителят от него става задължителен претендент за световната титла на Джошуа в IBF. Такъв мач може да се състои на 13 април 2019 г. на "Уембли", макар промоутърите на AJ да се опитват да осигурят друг съперник за него. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Не се страхувам да се изправя срещу когото и да било. Сега всичките ми мисли са насочени само към мача с Пулев и се подготвям за него. Но каквото и да дойде като битка след него, аз ще се подготвя. Надявам се наистина да е мач с Антъни Джошуа."

"Точно двубой с него искам, желая, мечтая. Няма да се спра, докато не стигна до такъв. И мога да ви кажа, че аз съм най-големият кошмар на Антъни. Гледах мача му с Поветкин, там се разкриха някои от слабостите му, които аз мога да използвам по много добър начин. Със сигурност ще му е много тежко", заяви Фюри.