Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Следващият съперник на Кубрат Пулев - Тайсън Фюри, демонстрира завидно самочувствие и се закани сериозно на българина. Британецът с циганска кръв във вените си и Кобрата ще излязат в битка за това кой ще бъде претендент за световната титла на Международната боксова федерация, чийто носител е Владимир Кличко.

Фюри победи Стийв Кънингам с нокаут в седмия рунд и записа 21-а поредна победа на професионалния ринг, като не пропусна да се заяде и с Пулев.

"Вече всички забелязаха присъствието ми тук. Мога да гарантирам едно нещо и това е забавлението. Когато почне мачът ми с Владимир Кличко, ще го нокаутирам, както нокаутирах и Стийв Кънингам", закани се Фюри, който очевидно не смята, че ще има проблеми с Кубрат Пулев.

"Щом преди това трябва да се справя и с Пулев - добре, няма проблеми - ще нокаутирам и него. Ще му разкрася физиономията, както направиха в последните му три мача. Ще го нокаутирам", коментира разпалено Фюри.

"Кубрат Пулев е просто голям и силен европейски боксьор, като всички останали. Той също е ограничен боксьор, но голям и силен. Те тренират здраво във фитнеса и си мислят, че това ще им спечели мачовете, но Пулев ще види лицето си сменено и ще го спра около осмия рунд", закани се още 24-годишният британец.

Сблъсъкът на Кобрата с Фюри вероятно ще се състои през юли, а в него ще бъде заложена европейската титла на българина.