Годеницата на Владимир Кличко – американската акриса Хейдън Пенетиър, която ще направи боксьора татко по Нова година, няма да подкрепя украинеца в залата в Хамбург за мача му с Кубрат Пулев на 15 ноември (събота).

Тя сподели, че ще проследи двубоя от малкия екран. Актрисата не се чувства самотна във времето, в което Кличко се готви в Алпите за двубоя с българина. Пенетиър прекарва много време в разходки с домашния си любимец.

По традиция приятелката на Кобрата Андреа не присъства на мачовете му и така ще бъде и за предстоящия сблъсък срещу Кличко в Хамбург. Кубрат Пулев обаче може да разчита на подкрепата на брат си Тервел. По-малкият брат претърпя операция от апендицит преди месец, но замина за Берлин, където ще помага в подготовката на Кубрат. Тервел присъства на последните няколко мача на брат си и сега също ще бъде в ъгъла му близо до ринга.

Кличко се готви усилено за защитата на титлата си на Международната боксова федерация (IBF) срещу Кубрат Пулев. Преди дни един от многобройните спаринг-партньори на Кличко разкри, че е бил освободен след едва една тренировка, тъй като стилът му не наподобявал този на Кобрата.