Грандиозен скандал се заформя преди битката между световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон тази събота. Мениджърът на британеца Еди Хърн отказва да допусне български журналисти, които да отразят мача на живо.

„Към този час, промоутърската компания на Антъни Джошуа, ръководена от Еди Хърн – Matchroom Boxing Limited, категорично отказва да акредитира, който и да е български журналист. Изцяло в правомощията на Matchroom Boxing Limited е да издаде документ, в който да фигурират имената на представителите на българските медии, които са дали заявка за акредитация за освобождаването на нашите журналисти от задължителната 14-дневна карантина", сподели журналистката Влади Лазарова.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Това писмо се нарича Quarantine Exemption и се издава на всеки, влизащ във Великобритания по бизнес, най-вече на журналисти. Оторизирани да издават подобни писма за организаторите на всички събития, за които биха пътували в Обединеното кралство чужденци, подчертавам – по работа. И отново подчертавам – този документ, който се издава изцяло в унисон с британското законодателство, служи до момента предимно на представители на медии”, добави Лазарова.