Голямата звезда в ММА Конър Макгрегър предизвика боксовата легенда Флойд Мейуедър на двубой. Най-платеният и страховит боец в цялата история на смесените боеве е готов дори да се бие на ринга по боксовите правила, ако му бъдат платени 100 милиона долара в брой. Мейуедър и ирландецът вече си размениха реплики, след като американецът се подразни, че е сравняван с Макгрегър, който държи световните титли на UFC в две различни категории, а за последно преби американеца Еди Алварес в легендарната зала „Медисън Скуър Гардън” в Ню Йорк.

„Той иска един боксов дуел, той не иска да се бие. Искам 100 милиона долара кеш, за да се бия срещу него по боксовите правила. Той се страхува от една истинска битка”, заяви Конър Макгрегър.

100 милиона долара е сума, която за Мейуедър е като джобни пари за семки и фъстъци. След своите триумфи на рина (49 мача, 49 победи, от които 26 с нокаут) американецът вече е спечелил около 800 милиона долара и показва със задоволство своето богатство, позирайки пред колекцията си от скъпи автомобили.

Проблем за евентуална битка между двамата може да се окаже фактът, че Мейуедър захвърли ръкавиците и се отказа през септември 2015 година. „Много боксьори искат да завършат кариерата си, но трябва да продължат да се бият. Аз не трябва повече да се бия. Направих 300 милиона долара само от битката с Пакиао. Аз сък добре. Както казах, щастлив съм с моето положение. Аз съм много богат”, каза тогава Мейуедър.