Голямото бойно шоу "ONE Championship" ще проведе следващата си галавечер в Сингапур на 28 февруари. Шоуто ще се проведе зад затворени врати, без да присъстват фенове поради епидемията от коронавирус. 

Основателят на организацията Чатри Ситойдтонг сподели новината в своя акаунт в социалните мрежи и обеща, че ще върнат парите на всички, които вече са закупили билети.

По официална информация в Сингапур има 77 случая на заразени с коронавирус и явно това е накарало Ситойдтонг да вземе тази извънредна мярка. 

"В светлината на ситуацията с коронавируса в Сингапур, аз взех решение да превърна ONE: King of the Jungle на 28 февруари в затворено събитие. Залата в Сингапур няма да бъде отворена за широката публика, но събитието ще продължи зад затворени врати, както е планирано на живо във всички телевизионни и цифрови платформи в 150+ страни по света. Ако сте закупили билети, за да присъствате на събитието в Сингапур, ще получите пълно възстановяване на парите. Гледайте събитието на живо по телевизията от уюта на дома си на 28 февруари!", написа той.