Кубрат Пулев отправи надъхващо обръщение към българския народ в навечерието на мача с Хюи Фюри. Кобрата ще се изправи срещу британеца утре вечер в зала "Арена Армеец". Пулев обяви, че най-великото нещо за него е да играе пред родна публика, защото е готов един ден дори да умре за българския народ, ако това се наложи. Той обяви за предаването "На Кафе" по Нова телевизия, че е работил много и е готов за мача. 

"Стратегията е наистина много важна. Отделно работихме и върху дисциплината на боксиране, за да не може човек да се разсейва. Залата ще се пръска по шевовете и трябва трябва да бъда много концентриран. Да играя поред родна публика ме мотивира много. Това е най-голямата сила, която човек може да има. По-велико от това за мен лично няма. Знаете, че аз обичам българския народ и правя необходимото... някой ден може и да умра за българския народ", коментира разпалено Кобрата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Той е подготвил изненада за феновете при излизането си на ринга. "Разбира се, винаги правя различни неща. Екипът ми е ушит от една фирма, която прави традиционни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е уникален, а и ще има голяма стойност", каза Пулев. 

Боксьовата звезда коментира и дали половинката му Андреа ще бъде в зала "Арена Армеец" - "Андреа сама си решава дали ще дойде да ме гледа. Аз съм трениран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните, поне така си мисля.". 

Пулев каза и дали мисли за евентуалния мач с Антъни Джошуа. "Аз съм зодия телец и в тази зодия всичко е степенувано. Най-важното сега е битката с Фюри. Ако я взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля отсега, може да се разконцентрирам."

"Българите трябва да са отворени към света, както са чужденците. Да имат повече самочувствие, защото българинът няма самочувствие, няма този дух, който трябва да има. Именно затова съм аз - да вдигам духа на хората. Самият аз не съм до такава степен дисциплиниран, но всичко зависи от правилата и контрола", завърши Пулев.