Кубрат Пулев отново говори за чувствата си към Владимир Кличко. Най-силният ни боксьор гостува на Сашо Диков в ефира на Нова телевизия.

Както е известно,Кобрата загуби от Владимир Кличко на 15 ноември в Хамбург мача за световната титла. Нашият боксьор беше нокаутиран в петия рунд от световния шампион при професионалистите.

"Не трябва да превръщаме спорта във война, дори в лична такава. Затова ви казвам, че не мразя Кличко. След мача го поздравих в социалните мрежи и мисля, че това е достатъчно. Неведнъж казах, че грешката си е изцяло моя, не може да допускам такива пропуски в защитен план, заяви Кубрат.

- Най-много ме е яд на мен самия, защото не успях да победя и да зарадвам целия български народ, но аз вярвам все повече в себе си след този мач. След него съм поне едно стъпало нагоре в професионалния бокс."

Пулев не пропусна да говори и за номерата, които световният шампион и неговият екип му бяха спретнали в дните преди двубоя

"Ако имаше някъде, където Кличко да може да лавира, това бяха ръкавиците. Не беше честно спрямо мен до самото начало на двубоя да не ги видя, да не ми ги дават, да нямам право дори да ги погледна", обясни Кобрата.