Кубрат Пулев потвърди по телефона от Германия за мача си срещу бахамския боксьор Шърман Уилямс - Танка. Двубоят ще се състои на 14 декември в Нойбранденбург.

"Смятам да извоювам още една победа за радост на цяла България. Въпреки качествата си, Уилямс не е от моята класа. Разбрах, че вече сипе закани по мой адрес. Чувствам се добре физически, благодаря на Господ", коментира пред "Гонг" Кубрат Пулев.
 
"Имам силни спаринг партньори от Украйна, подготвям се", добави Кобрата.

"Шърман Уилямс има силен удар, взривен е. Да, опасен противник е, но наистина не е от моята класа. Ще го победя", закани се Пулев.

41-годишният Уилямс, който със своите 180 см е един от най-ниските боксьори в тежка категория, има 51 мача, като е спечелил 35 от тях (19 с нокаут), 13 е загубил и в 2 сблъсъка е завършвал наравно. Той изигра три мача през тази година, като спечели последната си среща в петък срещу Ърл Ладсън по точки в четири рунда.

Ветеранът е от 15 години на професионалните рингове, като е печелил няколко регионални титли, а най-сериозният му успех беше преди година, когато победи Чонси Уиливър. Връх в кариерата му си остава и срещата с Ивендър Холифийлд през 2011 година, прекратена заради аркада на американеца след случаен сблъсък глава в глава.