Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев коментира евентуалния си сблъсък за световната титла с Антъни Джошуа. Преди дни излязоха информации, че двамата ще се бият в Истанбул през май, но от щаба на британеца нямаше официално потвърждение. 

"Надяваме се да се случат нещата в Истанбул и да се проведе мачът на стадиона там, защото е най-близкият вариант до България и ще бъде горе-долу все едно сме тук. Двубоят почти е договорен, аз се подготвям, предполагам, че и той се подготвя. Смятам, че е въпрос на време да се състои. Договорите не са подписани, но има срок до края на месеца, в който трябва да се случи и това", заяви пред БНТ Пулев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Говорили сме с Еди Хърн, той каза, че е окей с Истанбул. Естествено, нещата трябва да се договорят и ще стане факт. Ако случайно не се получат нещата в Истанбул и има някаква спънка, смятам, че може да бъде и в Саудитска Арабия.

Самият Усик има договор за още един мач с Хърн, не мога да кажа какви са им плановете и какво им е в главите, но доколкото знам, ще играя с Джошуа, въпрос на време е мачът да се случи.

Смятам, че началото на май или краят на април е идеално време този мач да се случи. По мои изчисления 90% това е вече факт", сподели още Кубрат Пулев.