Непобеденият до момента на професионалния ринг Кубрат Пулев се закани да нокаутира Владимир Кличко. Тази вечер украинецът се справи и с Александър Поветкин и доказа, че неслучайно е №1. Легендарният украинец трябва да спори именно с българина за защитата на световната титла. Тепърва обаче ще става ясно дали така мечтаната за всички нас среща на Пулев с Кличко ще се състои. Кобрата, който беше сред зрителите в залата в Москва, се закани, че ще нокаутира украинската машина, както и похвали Поветкин за достойното представяне. 

"Да, хубав мач се получи, но няма как да е иначе на такова ниво. Не очаквах да продължи чак до 12-ия рунд, изненадах се. Поветкин доказа, че е с голямо сърце. Беше подготвен страхотно. Мислех обаче, че ще има промяна в играта му. Толкова хора около него... И аз им казах - на хората от неговия тим, че трябва да удря Кличко, за да го победи. Обаче нямаше промяна", каза пред "Филм+" по телефона от Москва Кубрат Пулев.

"Кличко има слабости, но ще замълча и ще си ги запазя за себе си", сподели българинът.

"Минути след края на мача няма как да ви кажа дали ще се изправя срещу Кличко. Това ще се реши в близките дни", поясни Пулев, след което даде коментар и за рефера на двубоя между Кличко и Поветкин - Луис Пабон от Пуерто Рико - Горе-долу беше на ниво. Реваншира се в последните рундове, когато даде предупреждение на Кличко. Така един от рундовете беше за Поветкин."

Пулев е все по-надъхан и с нетърпение очаква да се изправи на ринга срещу украинеца. "Както е бил нокаутиран, така винаги може да бъде нокаутиран отново. Малко повече трябва да вярвате на българската сила", призова Кобрата.

"Точно българин може да го нокаутира", отправи заканата към Владимир Кличко Кобрата.