Кубрат Пулев пожела да се боксира на новия стадион на ЦСКА, когато бъде построен. 

„Националният стадион не е много подходящ, но новият дом на ЦСКА, който ще бъде с капацитет около 20-25 хиляди души, ще е чудесен вариант. Ако бъде готов след година, би било чудесно. Ще е супер да се бия там, дай Боже, като стана световен шампион. Там ще бъде защитата на титлата ми, надявам се!“, допълни Пулев.

Повод за срещата с медиите беше боксовата галавечер на 14 декември в Пловдив. На нея Тервел Пулев ще се бие за интернационалната титла в полутежка категория срещу опасния американец Дешон Уебстър.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Надявам се и брат ми да направи такава голяма победа. Трябва да се постараем да защитим фамилията Пулев и да направим едно хубаво боксово шоу, в което Тервел да победи.Вживявам се в ролята на треньор, защото знам какво е, но когато се качи на ринга, той се оправя.

Неслучайно избрахме Пловдив, защото сме наполовина пловдивчани, тъй като баща ни е оттам. Там са ни корените и затова избрахме този град. Радвам се, че в България пак се осъществява такава гала и този път брат ми ще играе и ще опита да зарадва феновете в Пловдив. Там са много боксови хора, "Странджа" се провеждаше там, хората имат най-много отношение в бокса. Ще има много международни участия, моят бивш противник е тук - Богдан Дину", каза Кобрата.