Кубрат Пулев се прибра преди няколко дни от САЩ, където постигна поредната си победа на професионалния ринг - срещу Райдъл Букър. Toва му отвори пътя към битката за световната титла. За нея Пулев ще спори срещу победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Мачът им е на 7 декември, като Кобрата ще бъде в Саудитска Арабия, за да ги гледа на живо.

Пулев изрази мнение, че може да победи и двамата. Дори Джошуа му бил по-удобен. Кобрата гостува в студиото на БНТ, където коментира и скандала с прословутата целувка с американската репортерка Джени Суши. 

"Близо четири месеца не бях в България. Това е много време, защото друг път отсъствам по десетина дни. А сега близо четири месеци бях далеч от дома. Подготвях се в Берлин, в Щатите, както и имах лагер в Майорка. Беше важно да имам условия за качествена подготовка, емоция, дух и настроение за тренировки", каза Пулев.

"Чувството да си в България е несравнимо. Бях изключително щастлив, когато се прибрах онзи ден", добави звездата.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Мачът за световната титла трябва да се състои до края на май. Ще ходим в Саудитска Арабия, за да ги гледаме на живо на 7 декември. Срещу който и от двамата да играя, готов съм да го победя. И двамата мога да ги бия. Просто моята техника е по-различна от тяхната. Джошуа дори ми е по-удачен, защото е по-висок от мен. Когато съм играл с такъв тип боксьорите - здрави, високи, винаги съм ги побеждавал. Руис е по-нисък, моята сила е дистанцията. Естествено, не се възгордявам от последния ми мач. Противникът не беше на моето ниво, но беше сериозен", добави Пулев.

"Лоша реклама няма", каза Кобрата по повод скандала с целувката му с Джени Суши. 

"Аз нямах проблеми, нито се почувствах гузен. Естествено, извиних й се, както на нея, така и на адвокатката й. Извиних се и на американците, и на България. Направих го от емоция, еуфория, нищо лично, още повече, че сексуално имам далеч по-добри предложения от Дженифър Равало", похвали се Пулев.

"В крайна сметка нито съм убил някого, нито съм престъпник, просто така съм го почувствал. Подобна целувка в Европа не е нещо толкова осъдно, но в Щатите е различно. През цялото време бях усмихнат и позитивен", добави Кобрата.