Боксовата ни звезда Кубрат Пулев тотално разнищи темата с коронавируса, превърнала се в централна за милиони по света в последния месец. Пулев даде интервю пред Нова телевизия, в което определи COVID-19 като "трета световна война и нов световен ред".

"Ние не оценявахме нищо. И съм убеден, че ако този вирус опустоши всичко, хората пак няма да го оценят. Морално изостанахме. Всичко се превърна в една свинщина. Технологии, ракети... природата ни казва, че по този начин не става.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Човек като се ояде и влезе в едни релси и си е направил всичко и си е разчистил пътя, той си мисли, че така ще си върви винаги. А ситуацията в целия свят е много сложна. Хора, ако по този начин продължавате, народът е обречен. Сега не е времето за бунтове и за смяна, но обратното броене започна. В момента икономиката е на пауза. 

Вървим по една инерция, която е жестока. Надявам се всичко това да приключи бързо, но моите чувства, инстинкти и сметки показват друго. Световната икономика е в тежък нокдаун и може да не се възстанови. Аз знам, че ще оцелеем, но и много жертви ще дадем", обяви Пулев, като след това последва въпрос дали се е върнал при половинката си Андреа, на който обаче боксьорът не беше толкова обстоятелствен - Андреа е уникален човек, истински човек, неслучайно съм с нея толкова време.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!