Кубрат Пулев направи мрачна прогноза за развитието на спорта и каза, че последиците от върлуващия в цял свят коронавирус ще се усещат поне две години. Кобрата каза пред Нова телевизия, че мач с Антъни Джошуа за титлата на IBF все някога ще има, а той ще е 100% готов за битката.

"Като ги гледам как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят колко голям е проблемът. Мач ще има, само да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато казах, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз казах истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан.

„Има клауза и за реванш, след като го победя и да му дам. Променям се ежедневно и постоянно изисквам все повече от себе си. Стремя се да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло. Какво сме хората, ако не сме добри? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи много неща в себе си", заяви Пулев.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!