Европейският и интерконтинентален шампион в тежката категория по бокс Кубрат Пулев гостува в предаването „Лице в лице" на bTV. Кобрата освен за темата „Кличко", говори още за протестите в страната, допинга в света на спорта и половинката си Андреа.

„По-често трябва да се вдигаме на мирни протести. Одобрявам решението на хората. Бих отишъл с тях да протестирам. Няма как да дойдат пари в държавата, ако не е красива. Някой манипулира народа, който е доведен до отчаяние. Има много гладни хора, но и преди е било така", каза Кобрата.

"Искам световната титла. Надявам се да я взема. Братята Кличко с нищо не са повече от мен. Ще има ли мач с Владимир Кличко? Как да ви кажа, и там има големи игри, пазят се. И сега единият Кличко си е избрал лесен съперник, Който и на мен ще ми е лесен. А аз съм сам - като Левски. Рано или късно и моята звезда ще дойде. Имам много за постигане в профи-бокса и не мисля за политика. Далеч съм от политиката. Но наистина ми е болно за българите. Милея за България. България е моята държава", продължи Пулев.

"Няма как да взема допинг. Който е взел, са го хванали. Всеки ден съобщавам къде спя, къде си лягам. Отчитам се към агенцията за допинг. Преди две седмици дойде германецът у нас, в София, да ми вземе допинг. Ако им се скрия, ще ми считат пробата за положителна. На Белмекен спортистите бягаха в гората, за да не ги пипнат със забранени стимуланти. Народът има нужда от допинг сега. Плевнелиев е класи над Първанов", каза Кубрат, който говори и за половинката си - фолкпевицата Андреа: "Сега е в Швейцария на участие. Пускам я сама. Тя си знае какво прави, има висок морал. Тя е истинска – открита и честна. Ще я накарам да гласува на предстоящите избори. Хората не гласуват, а се оплакват."