Българският боксьор Кубрат Пулев се закани да отнесе световния шампион Антъни Джошуа на предстоящия им мач на 12 декември в Лондон. Кобрата и британецът ще се бият за световните титли на свръхтежката категория във версия IBF, WBА, WBO и IBO. Най-вероятно битката ще се състои на „Уембли Арена“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Внимателно изгледах всички мачове на Джошуа. Има добър стил и е качествен боксьор, но няма психика и воля. Притежава умения, но е и воля, а тове е нещо, което или го имаш, или го нямаш. Това е разликата между нас. Моята воля ще надделее. Ще бъде един психологически двубой, като игра на шахмат, а на края ще го споходи мълния. Ще го разоблича за втори път. Чух, че щял да премине през мен като валяк. Сигурно е научил този израз от Анди Руис, който направи именно това с него. Е, аз ще го предупредя, че ще го отнеса като лавина. Сега съм в планината и именно това ще се стовари върху него“, закани се Кобрата пред „Betway Insider“.

В интервюто Кубрат Пулев разказва за подготовката си на Белмеке, където прави кросове по 10 км за под 50 минути. Той споделя и за натрупания опит от мача с Владимир Кличко. Българинът допълва, че отсъствието на публика ще е в негова полза.

„85% от феновете щяха да са британци, така че ще е в моя полза. Но когато човек се качи на ринга, се изолира от всичко“, допълва българският претендент за световните титли на Джошуа.