Проблемите за Кубрат Пулев се увеличават след скандала с целувката, която лепна на репортерката Джени Суши по време на интервю (б.р. - след победата му над Богдан Дину). Както вече стана ясно, лицензът на Кубрат за територията на Калифорния беше замразен. Ако окончателно се стигне до отнемането му, тогава Пулев няма да има право да се бие на територията на САЩ.

Oсвен към Атлетическата комисия на щата Калифорния да му отнеме правата, Суши и адвокатката й Глория Олред настояват за същото и пред Световната боксова Асоциация (WBA - World Boxing Association). Това съобщи изданието "Vegas Sports Daily", за което Суши работи. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

От изданието обявиха, че стоят твърдо зад репортерката и я подкрепят в "търсенето на справедливост за този неприятен инцидент". От там добавят, че ценят приноса на репортерката и всички жени за спортната индустрия и вярват, че "всяка жена има правото да се чувства комфортно и безопасно, докато изпълнява задълженията си". 

Припомняме, че следващото заседание на Спортната комисия е насрочено за 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред. Джени Суши ще присъства заедно с адвокатката си Глория Олред.